събота, 4 март 2017 г.

"Dva otca i dva syna"/„Двама бащи, двама синове”


"Dva otca i dva syna"/„Двама бащи, двама синове” 

„Двама бащи, двама синове“ е руски комедиен сериал (ситком) от телевизионната компания Yellow, Black and White. Разказва за живота на семейство, състоящо се от трима души — дядо, баща, внук (в 3 сезон се появява още един син). Режисьор на сериала е Рада Новакова.

Сюжет

Павел Гуров - звезда от телевизионния сериал "майор Лавров", успешен актьор, богат човек, който прекарва времето си в развлечения. Въпреки това, всичко се променя, когато идва от Брянск синът му Виктор, и внукът му Влад (който Гуров никога не е виждал).

Виктор - неудачник и скучен. Поради това, а също и заради мечтата на жена му за кариера на актриса, тя го е напуснала. Той я последва в Москва. Прави опити да се събере с нея безуспешно. Остава да живее заедно със сина си Влад у баща си.

Ситуацията се утежнява, когато майка му идва от Брянск, безскрупулна и властолюбива жена, бившата съпруга на Гуров. Бива назначена в Министерството на образованието.

В третия сезон, Павел Гюров се премества в къща и открива, че той има още един син - Дима. За разлика от Витя, Дима е наследил от баща си качествата на изобретателност и хитрост.

С много хумор, ролите изпълняват талантливите актьори Дмитрий Нагиев, Максим Студеновский, Иля Костюков, Виктория Лукина, Анна Якунина, Галина Петрова, Виктория Чернишева, Алика Смехова, Ангелина Притуманова, Сергей Стьопин, Борис Естрин, Мария Бекер и др.


Много забавен и лек сериал, напомня ми малко на "Двама мъже и половина". С голям интерес изгледах трите сезона  и много се надявам да има сезон четири. Много добра комедия, а и много добра игра от страна на актьорите. Семейството попада винаги в различни комични и смешни ситуации. 
Източници: интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар