събота, 18 февруари 2017 г.

Сериал -BONES

Време е да ви споделя и сериалите, които харесвам и гледам...

Ще започна с "Кости" (на английски: Bones), който е американски криминален драматично-комедиен телевизионен сериал, чиято премиера е по FOX на 13 септември 2005 г.
Създаден е от Харт Хенсън, сериалът е базиран на живота и романите на съдебния антрополог Кати Рикс, която също така е продуцент на сериала. Сериалът разгръща историята на екип, работещ в измисления криминален отдел в института „Джефърсън“ във Вашингтон, Колумбия.


В главната роля влиза доктор Темперънс Бренън, наричана често просто Кости, която е най-добрият съдебен антрополог в САЩ (по нейно твърдение и в света), чиито умения са едни от най-важните в екипа. Нейният партньор е Сийли Буут, който е специален агент във ФБР. Доктор Бренън е лидерът на екипа. Тя и колегите ѝ, единствено чрез изследване на човешки останки на възможни жертви на убийства, трябва да помогнат за решаването на федерални съдебни дела, като всеки един от екипа помага със своята специалност.
Освен разкриването на убийства, сериалът проследява и романтичната история на Кости и Сийли. В началото на сериала те са просто колеги, но с времето се влюбват и връзката им преминава през множество пречки, но все пак накрая любовта им побеждава :). А в сезон 9 и 10 се появява и дъщеричката им :). Източници-интернет
Снимки-интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар