петък, 17 февруари 2017 г.

Грим - предложение_1


Привет :)
Ако се чудите и не знаете утре как да се гримирате или ви трябва малко вдъхновение за идващата седмица, то тази поредица от постове е точно за вас :). В тази поредица ще ви показвам различни идеи и предложения за грим, както и какво съм използвала аз през последните дни, може и вие да ми давате идеи като пишете долу в коментарите какво харесвате и ползвате. В ежедневието си не използвам много и силен грим, предпочитам лек и загадъчен :). През последните дни използвах крем за лице, коректор, спирала за очи, руж, течно червило или гланц за устни, но ще ви покажа в тази публикация само ружа, течното червило и гланца за устни, надявам се да ви харесат :)

ESSENCE MATT TOUCH BLUSH: 20 BERRY ME UP!

Един много нежен, розов цвят, който стои много естесвен. Цвета е матов и добре пигментиран, няма никакъв блясък и лъскави частици, което го прави много подходящ за ежедневен грим. Придава един свеж и здрав вид на лицето.
Като трайност бих казала, че издържа около 5-6 часа без подновяване.

Икономичен е, с леко докосване на четката в ружа се взема нужното количество за едно естествено нанасяне. 

Ultra Glazewear Lip Gloss by AVON Palm beach pink

Хидратира добре и създава усещане за лекота. Има лек приятен аромат, който постепенно изчезва след нанасяне. Консистенцията не е твърде лепкава, а напротив – много приятна и лесна за разнасяне. Цвета не е плътен, а е леко прозрачен, с нежни блестящи частици. Не е много дълготраен.


Revlon Ultra HD Matte Lip Color 600 Devotion


Revlon Ultra HD Matte Lipcolor е много силно пигментирано матово червило с кремобразна текстура, която наистина не пресушава устните. Това е едно от любимите ми течни червила. Много бях чела за него и от любопитство го взех, но нямах големи очаквания.... но след като го пробвах останах възхитена и така се превърна в едно от най-ползваните ми червила, обожавам го :). Има гъста формула и се полага плътно, като в началото стои като сатен с блясък, но след няколко минути става много естествен и приятен мат. Издържа цял ден без проблем, трайността е впечатляваща, не се налага да подновявам през деня нито веднъж.
Няма коментари:

Публикуване на коментар